En liten annorlunda aktivitet för hundägare

Dog with a gun

I helgen var jag i Varberg och besökte min tjejkompis som också driver en kennel. Vi träffades på en hundtävling i London för 6 år sedan och har sedan dess hållit kontakten. Oftast när vi hänger blir det mest hundrelaterade aktiviteter, men i lördags fick vi för oss att göra något utan våra älsklingar. Vi bestämde oss för att, hör och häpna, testa Air Soft! Ja, visst är det otippat! Man kan lätt få uppfattningen om att Air Soft är för killar, men så är alltså inte fallet. Air Soft är för alla som söker lite extra spänning. Oavsett erfarenhet, kön, ålder, eller rentutav intressen, så brukar upplevelsen av aktiviteten vara densamma för alla deltagare: en adrenalinpumpade boundingupplevelse som ger minnen för livet.  Under 4 svettiga timmar fick vi glömma bort tid och rum, fly vardagstressen och bara fokusera på att ha roligt. Det var så skönt att kliva ur rollen som hunduppfödare för ett tag som annars är väldigt krävande. När jag kom tillbaka hem till hundarna hade jag hunnit tanka på mitt energikonto. Och det vet alla som har hundar hur viktigt det är!

Om du inte har testat Air Soft tidigare så kan jag verkligen rekommendera det. Vi var bara två personer så vi fick hoppa in i ett lag. Men om ni är minst 10 personer kan ni hyra hela arenan för er själva. I priset ingår 500 kulor per deltagare och det går också att göra olika tillval för mat och dryck. Vi fick tacos och en läsk när vi var där, men det ska tydligen gå att skräddarsy aktiviteten efter behag, något jag kan tänka mig skulle uppskattas vid en kick off till exempel.

Nu lär det dröja tills jag kan åka iväg från kenneln en hel helg igen, men som tur är kommer jag att leva länge på det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *