Hej på Er!

Hej och välkommen till hundbloggen!

 

Här kommer våra fyrbenta vänner, med viss hjälp av oss, hussar och mattar, dela med sin av livet på Amaleons Leonbergeruppfödning. Ett roligt sätt för er att hänga med i vad som sker här på Amaleons!

 

Första hundbloggaren ut är en av kennelns allra finaste avelstikar Amaleons Karamba, f. -14.

_____________________________________________________________________________________

 

Tjabba Tjena Hallå!

Karamba här. Jag har fått den stora äran att vara The Grand Opening här på Amaleons Hundblogg, vilken ära va! Jag tänkte berätta för er om en spännande utställning som ägde rum i förra veckan, men first – let me introduce myself. Karamba var namnet, jag är en av Amaleons egenuppfödda hundar och har således bott på kenneln sedan jag föddes i september år 2014. Jag är avkomman till två kanonhundar och blev givetvis en riktig skönhet även jag. Så, förra veckan stundade en av årets största hundutsällningar – My Dog i Göteborg. Jag och matte ställde upp i två kategorier och kammade hem en första och andra plats, hurra! Domarnas utlåtande lät ungefär som det brukar göra: utmärkt glans i pälsen, en ståtlig hållning och utmärkt lynne. Matte säger att jag kanske ska få skaffa bäbisar nästa år, ser fram emot att föra dessa fantastiska gener vidare. När vi kom hem fick jag äta extra god mat som belöning för dagens prestationer, kyckling och ris stod på menyn, det var supersmarrigt!

 

Nog om den gånga tiden. En fågel viskade i mitt öra att skogpromenad med tillhörande bad står på schemat under dagen. Jag fullkomligt ÄLSKAR att bada så ingen kunde vara mer exalterad än jag. Min mamma och pappa blir inte jätteglada när jag plaskar omkring, min päls tenderar nämligen att bli väldigt tovig, woooooppssiiiieee!

 

Ha en fin dag alla doggies och humans där ute!

leon4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *